Digital strategi

Hvorfor oprette en Google my business

Kalender-ikon

April 15, 2023

sort ur-ikon

3 min

Sort pil-ikon

Video i artiklen

Fordelene ved at have en Google my business-profil

1. Blive set - også på Google Maps

En Google My Business-profil giver din virksomhed øget synlighed i Google Søgning og Google Maps. Når nogen søger efter din virksomhed eller efter en tjeneste eller et produkt, som du tilbyder, vises din profil øverst i søgeresultaterne. Dette kan hjælpe med at øge din synlighed og tiltrække flere kunder.

Foto, af Nozoos anmeldelser på Google my business
Nozoo's google my business profil

2. Kundeanmeldelser

En Google My Business-profil giver dine kunder mulighed for at se din virksomheds åbningstider, adresse og telefonnummer samt læse anmeldelser fra andre kunder. Dette kan hjælpe med at opbygge tillid og tilfredshed blandt dine kunder, hvilket kan føre til øget kundeloyalitet og endnu flere positive anmeldelser.

3. Det er faktisk gratis markedsføring

En Google My Business-profil er gratis at oprette og bruge, hvilket betyder, at det er en omkostningseffektiv måde at markedsføre din virksomhed på. Du kan tilføje billeder, videoer og andre oplysninger for at gøre din profil mere attraktiv og informativ for dine kunder.

4. Bedre målretning til lokale kunder

En Google My Business-profil giver dig også mulighed for at målrette lokale kunder. Du kan bruge søgeord, der er relevante for din branche og din placering, for at hjælpe kunder i dit område med at finde din virksomhed.

5. Giver dig en god, og overskuelig dataindsigt

Google My Business giver dig også adgang til vigtige dataindsigter, herunder antallet af visninger, klik, opkald og anmodninger om rutevejledning. Dette kan hjælpe dig med at evaluere effektiviteten af din profil og justere din strategi efter behov.

Så hvorfor er en gratis google my business nu også nødvendig?

Google My Business-profil en vigtig del af enhver virksomhed og dens digitale tilstedeværelse. Det giver dig mulighed for at øge din synlighed, forbedre kundetilfredsheden, markedsføre din virksomhed, gratis og ikke mindst så er profilen målrettet lokale kunder.

Fotofra Nozoo' google my business-profil

Jeg håber du blev lidt klogere

Jeg vil elske at høre fra dig, hvis du har spørgsmål, har brug for hjælp.

Kamille i organisk shape

Skrevet af Kamille Krog

Indehaver af Nozoo