E-mail marketing

Stærkere relationer med e-mails

Byg et solidt fundament og øg dit salg med effektive e-mail og automatiske e-mail serier

Onboarding af kunde
Nozoo - Kamille arbejder

Den mest effektive metode til at nå din målgruppe

En effektiv e-mail-kampagne er stadig en af de mest effektive måder at nå ud til din målgruppe på, og jeg hjælper dig med at skrive og opsætte e-mails, der er relevante og engagerende for modtageren. Jeg hjælper dig med opsætningen af både e-mail kampagner og automatiserede e-mails, med klare budskaber der øger salget og opbygger gode relationer til dine kunder.

Invester i email marketing

Få professionel hjælp, til at styrke forholdet til
dine kunder og øge din konverteringsrate.

Skab resultater med engagerende emails

Få hjælp til at skrive engagerende emails,
der motiverer modtageren til at handle.

Opbyg dit brand og relationer med emails

Få hjælp til at styrke dine relationer og øge
kundeloyaliteten med effektive kampagner.

Send professionelle e-mails målrettet din kundetype

01
Professionelle E-mails

Få professionel hjælp til at lave til dine e-mail-kampagner og automatiserede flows. Jeg skriver målrettede og fængende tekster med konkrete og klare budskab, opbygger stærke relationer til dine kunder.

02
Klart budskab

Målrettet og relevant indhold: Jeg hjælper med at skabe indhold, der taler direkte til din målgruppe. Ved at formulere et klart budskab kan du fange læsernes opmærksomhed og styrke dit brand.

03
Mere trafik

Øget trafik og konverteringer: Professionelt skrevet indhold kan hjælpe med at øge trafikken til din hjemmeside og øge chancerne for, at besøgende konverterer til kunder.

04
Skræddersyede e-mail

Spar tid og lad mig hjælpe dig med at skræddersy dine tekster - mens du fokuserer på andre vigtige opgaver.

Nozoo Arrow
Vil du også skabe tættere relationer?

Gode tekster, skaber de gode relationer

Kamille Krog (64x64)

Ny i E-mail marketing?

Nozoo Arrow

Forandring starter med en samtale

Kamille tegner business model canvas

Specialist i e-mail marketing

E-mail marketing din sikre vej til at opnå gode resultater.

Som specialister inden for e-mail marketing tilbyder vi en grundig og skræddersyet tilgang, der sikrer dine succesfulde kampagner.Er du på udkig efter en metode, hvor du kan skabe gode resultater, et stærkt fundament og opbygge solide relationer, noget der virkelig kan gøre en forskel for din virksomhed? Så bør du overveje e-mail marketing. E-mail marketing er en yderst effektiv metode, hvorpå du kan  nå ud til din målgruppe.

Hvorfor er e-mail marketing den sikre vej til relationer?
E-mail giver dig mulighed for at kommunikere direkte med dine kunder. Det er en personlig og målrettet metode, der giver dig mulighed for at levere skræddersyet indhold, tilbud og information direkte til deres indbakke.Det vil altid være vores anbefaling, at du får hjælp til opsætningen af automatiske e-mails, og derefter lære grundprincipperne i den valgte platform, hvorfra du sender email fra. Med denne fremgangsmåde, undgår du fejl, og der vil trin for trin blive opbygget et stærkt fundament for at få loyale kunder.

E-mail marketing hjælper dig med at opbygge og styrke relationerne til dine kunder
Ved at levere værdifuldt og relevant indhold skaber du tillid og loyalitet, hvilket kan føre til gentagne køb og øget kundetilfredshed.

Fordele ved at automatisere processerne
Med e-mail marketing kan du automatisere forskellige processer, herunder velkomstserier, fødselsdagskampagner, opfølgnings-e-mails og meget mere. Dette sparer dig selv for tid og ressourcer, samtidig med at du opretholder en konstant kommunikation med dine kunder, så du undgår at blive glemt.

Hvordan fungerer e-mail marketing?
Segmentering af din målgruppe er nøglen til at producere tillidsvækkende emails.  En grundig analyse af din målgruppe er afgørende for succesen af dine e-mail-kampagner. Vi hjælper dig med at identificere og segmentere din målgruppe, så du kan levere relevant indhold og tilbud til de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt.

Design af interessante og troværdige e-mails 
Visuelt tiltalende e-mails er afgørende for at fange dine modtagers opmærksomhed. Vi ved præcis, hvad bedste praksis er for at designe virksomme og engagerende e-mails, der afspejler virksomhedens brand, budskaber og kerneværdier.

Personalisering og målretning af din e-mail marketingJeg kan ligeså godt sige det som det er, generiske e-mails virker ikke. Det er derfor jeg tidligere nævnte at segmentering er nøglen, for at kunne lave de personlige emails.Ved at indsamle og analysere data om dine kunder kan vi personaliserer dine e-mails og målrette din email marketing  mod specifikke segmenter. Dette sikrer en højere åbnings- og klikfrekvens samt en forbedret konverteringsrate, og gør evaluering, og optimering mere konkret.

Hvad er får du ud af at investere i e-mail marketing
Det er vigtigt at du har en klar idé om, hvad du kan forvente af investeringen i e-mail marketing. Øg dit salg. Ved at levere relevante tilbud og indhold til dine kunder kan e-mail marketing  faktisk skabe mere salg, og lave meget detaljerede processer for, hvem der skal modtage hvad og hvornår. Fra eksklusive tilbud og kampagner til produktanbefalinger, kan e-mail marketing være en afgørende faktor for at motivere køb hos dine kunder.

Hvordan får du en god kundeloyalitet blandt dine kunder?Ved at levere værdifuldt og relevant indhold kan du opbygge stærke relationer og øge kundeloyaliteten. Loyalitet fører til gentagne køb, anbefalinger og positiv omtale af din virksomhed.Solid

målgruppeindsigt med e-mail marketing
E-mail marketing giver dig indsigt i dine kunders præferencer og adfærd. Ved at indsamle, og analysere data fra dine kampagner kan du opnå bedre forståelse af din målgruppe og træffe mere hensigtsmæssige beslutninger om din markedsføringsindsats helt generelt.

Hvorfor vælge Nozoo som sparringspartner eller leverandør af dine e-mail marketing?
Vi forstår, at hver virksomhed er unik. Derfor tilpasser vi vores tilgang til dine specifikke behov og mål. Vi er grundige i vores research og analyser, og vi leverer praktiske og skræddersyede løsninger af høj kvalitet, der passer til din virksomhed og dine konkrete ønsker og behov.

E-mail marketing specialister
Har vi hjulpet mange virksomheder med at opnå rigtigt gode og langsigtede resultater, du kan eventuelt læse casen om modetøjsbutikken joejoe under kundehistorier. Der faktisk opnåede et holdbart resultat - deres e-mail marketing stod for 33% af deres online omsætning i løbet af 5 måneder. 

Praktisk, præcis og grundige Vi tager os tid til at forstå din virksomhed, din målgruppe og dine mål, og vi sikrer, at intet overlades til tilfældighederne. Vi overvåger og analyserer resultaterne nøje for at sikre kontinuerlig forbedring og succes.

Langsigtede partnerskaber
Hos Nozoo ønsker vi at være din langsigtede samarbejdspartner. Vi er altid tilgængelige for at besvare dine spørgsmål, løse eventuelle problemer og hjælpe dig med at optimere dine e-mail marketing kampagner.

Kontakt os For at få  en konkret og ærlig snak om e-mail marketing, og hvordan du kan opnå imponerende resultater. Vi er her for at hjælpe dig med at skabe en effektiv og succesfuld e-mail marketing strategi, der passer til din virksomhed og dine specifikke behov.