Modetøj

Fra Magento til Shopify

Når brugervenligheden er en udfordring

Et billede af en tøjkollektion fra joejoe

Resultatet

#highlights fra casen
01

Migrering fra Magento til Shopify

02

Brugervenligt design

03

Brugervenlig webshop-system der er let administrerer

04

Nye integrationer som har givet tidsbesparelser

01. Virksomheden

joejoe er en lokal dametøjsbutik der sælger dametøj til segmentet 40+ fra de bedste danske brands. I butikken sælger de tøj til piger i alle størrelser.

Nozoo Arrow
02. Udfordringen

I 2020 gik deres første webshop online, udfordringen var at webshopsystemet var bygget på en forældet Magento version som ikke kunne opdateres. Derfor var udfordringen at der var begrænsninger i forhold til mulighed for integrationer. En anden udfordring var at brugervenligheden i systemet, det var besværligt at oprette nye produkter, redigere billeder og håndtere rabatter, kampagner og tilbud, hvilket var vigtigt for joe joes forretning og omsætning.

03. Opgaven

I samarbejde med joe joe besluttede vi os for, at kigge på andre shopsystemer, der kunne imødekomme deres behov for et brugervenligt system. Dertil undersøge mulighederne for at bruge integrationer til at gøre ordrehåndteringen smartere. Der var også et ønske om at det skulle være lettere at opdatere det visuelle udtryk, og oprette kampagner.

Modelbillede fra en tøjkollektion - forhandlet i joejoe

04. Løsning

Løsningen var at migrerer webshop-system fra Magento til Shopify. Det betød at joe joe fik et mere brugervenligt system, hvor det var lettere og hurtigere at oprette produkter, håndterer ordre, kampagner, tilbud og opdatere det visuelle udtryk. I den nye løsning blev der integreret Pensopay som betalingsgateway, Shipmondo som fragtløsning, som minimerede manuelt indtastning, dertil blev bogføringen gjort lettere ved brug af Economic integration hvilket sikrede ordre fra webshoppen, automatisk blev sendt over i Economic, og var klar til bogføring.

Dame i et af de sæt tøj, der har været i butikken joejoe og på deres webshop

05. Resultaterne

Resultatet blev at joe joe fik et mere brugervenligt system, som har gjort det lettere for dem at drifte deres webshop, med de nye opsatte integrationer har sikret tidsbesparelser og minimeret tastefejl. Med det nye webshop, har de fået et mere indbydende design, og det er mere simpelt for deres kunder at finde de varer de er interesserede i, og at gå igennem checkout processen. Med det nye Webshop-systemet er mere skalerbar, og han følge med til fremtidig vækst.

01

Migrering fra Magento til Shopify

02

Brugervenligt design

03

Brugervenlig webshop-system der er let administrerer

04

Nye integrationer som har givet tidsbesparelser

Kom igang med onlinemarkedsføring

Nozoo Arrow

Forandring starter med en samtale

Kamille tegner business model canvas

Andre kundehistorier

#En del af din historie